Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Кросовер Jaguar J-Pace стане конкурентом Tesla Model X

27 декабря
18:15 2020

Видання Auto Express з посиланням на власні джерела в JLR повідомляє про те, що новий кросовер J-Pace від Jaguar не пропонуватиме з ДВЗ і не стане гібридом, як очікувалося раніше. Модель тепер позиціонується як конкурент американському електрокросовері Tesla Model X , а тому в рух буде приводитися електричною силовою установкою. Інсайдери стверджують, що будь-які інші варіанти виключені. Повнорозмірний кросовер буде базуватися на архітектурі MLA від нового представницького седана XJ.

У США за Tesla Model X просять від 74 690 доларів, а флагманська модифікація буде коштувати 94 690 доларів. Найімовірніше, новий J-Pace буде коштувати приблизно стільки ж, а стартова ціна швидше за все буде трохи нижче. Примітно, що менший за розміром I-Pace стартує з 69 850 доларів.

Фахівці вважають, що Jaguar напевно буде відрізнятися більш консервативним стилем, ніж Tesla , але конкурувати з динамічними характеристиками Model X буде нелегко. Дебют нового кросовера Jaguar J-Pace може відбутися вже в 2021 році.

Источник: uamotors.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать