Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У школи на Дніпропетровщині передали нові автобуси замість тих, які забрали на потреби ЗСУ

14 декабря
16:54 2022


Ще 10 шкільних автобусів передали освітнім закладам області.

Водії машин кажуть: чекали на ці «Еталони» протягом кількох місяців.

«Нові машини нам дуже потрібні. Вони безпечні і комфортні. Хоча зараз діти вчаться здебільшого онлайн, але ж ми всі віримо в ЗСУ і чекаємо, коли зможемо повернутися до звичного режиму роботи. Оскільки до навчальних закладів підвозяться діти і з навколишніх сіл, шкільний автопарк має бути готовий заздалегідь».

Зі слів очільника Дніпропетровської обласної ради, представника “Слуги Народу” Миколи Лукашука, з початку повномасштабного російського вторгнення, свій шкільний транспорт громади віддали військовим для перевезення особового складу. Про це повідомляється на сайті Дніпропетровської облради.

«До початку повномасштабної війни шкільний автопарк нашої області налічував 499 автобусів. З 24 лютого освіта Дніпропетровщини стала однією з тих сфер, які найбільше включились у допомогу ЗСУ та людям, які опинилися в біді: поселяли у школах та спортзалах вимушених переселенців, годували їх, допомагали фронту, плели маскувальні сітки й віддали на потреби армії майже 400 шкільних автобусів», – розповів Микола Лукашук.

За рахунок цільових коштів з державного бюджету з урахуванням співфінансування місцевих бюджетів цьогоріч було здійснено придбання 46 шкільних автобусів.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У школи на Дніпропетровщині передали нові автобуси замість тих, які забрали на потреби ЗСУ опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать