Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі встановлюють нові укриття

15 ноября
15:14 2022


У понеділок, 14 листопада, у Дніпрі на житловому масиві Перемога розпочали встановлення нових укриттів, в яких городяни можуть сховатися під час оголошення повітряної тривоги. Про це повідомляє Gorsovet.

Сьогодні ми будемо монтувати вже 10 укриття, тимчасове. Але ж сьогодні ми починаємо монтаж укриття нового типу. Воно більш містке, більш комфортне для розміщення людей. У ньому комфортно розміщується люди з вадами рухового апарату. Укриття, як і інші, буде мати 2 входи і виходи, але воно більш зручне і більш технологічне, – розповідає головний архітектор міста Дмитро Волик.

Відомо, що максимальна ємність цього укриття – 40 людей, але комфортно у ньому розміщуються тільки 25. Також, Дмитро розповів, що сховище може дуже функіонально захищати від небезпек різного виду.

Ці укриття не захищають у разі прямого влучення, але від взривної хвилі, від стрілецької зброї, від уламків вони захищають дуже ефективно, – каже Дмитро.

Він додав, що до Нового Року планується встановити близько 40-ка таких укриттів по всьому місту. Однак у різних районах міста вони відрізнятимуться. У укриття, якє монтують сьогодні, теж є своя особливість.

Хочу зазначити що це укриття є безбар‘єрним, тож мамам з дітьми та людям з обмеженими можливостями можно спокійно заїжджати та пересуватися, – ділиться представник компанії яка виготовляє укриття Дмитро Шевченко

Відомо, що при повітряній тривозі дніпряни без проблем зможуть знайти укриття.

На конструкції буде великими літерами намальовано, що це укриття. Також поряд будуь ознаки, що поряд знаходиться сховище та інформаційна табличка, – додає Дмитро Шевченко.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі встановлюють нові укриття опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать