Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі розповіли про стан поранених рятувальників та постраждалих із Краматорська

12 апреля
03:55 2022


П’ятеро рятувальників, які постраждали внаслідок ракетного удару в Дніпрі 10 квітня, перебувають у двох лікарнях міста. Одна людина у тяжкому стані, четверо – у стабільному. Медична допомога надається у повному обсязі. Поки що загрози життю постраждалої немає.

Про це під час брифінгу 11 квітня повідомила виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОДА Вікторія Кулик.

Вона також розповіла про стан постраждалих від ракетного обстрілу на вокзалі в Краматорську, яких доставили до лікарень Дніпропетровщини:

“Спільно зі службою медицини катастроф та ЗСУ до лікарень області було доставлено 98 пацієнтів, з них 19 – діти. На ранок шістьох людей уже виписано. З тих, хто залишається в лікарнях області, у шістьох дітей тяжкі та вкрай тяжкі наслідки від вибуху, семеро дорослих пацієнтів теж у тяжкому стані. Усім надається медична допомога”, – зазначила Кулик.

Джерело: dpchas.com.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі розповіли про стан поранених рятувальників та постраждалих із Краматорська опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать