Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Окупанти обстріляли Криворізький район з систем залпового вогню

19 апреля
00:43 2022

Окупанти обстріляли околиці Криворізького району із систем залпового вогню. Про це під час брифінгу повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Удари нанесли зі сторони Херсонщини, загиблих і травмованих немає. Лінія зіткнення з військами РФ проходить всередині Херсонської області, на території Дніпропетровщини російські війська відсутні.

Про це також повідомив голова облради Микола Лукашук у своєму telegram-каналі. Він зазначив, що об’єкти інфораструктури та житлові будинки не пошкоджені.

15 квітня, на території області знешкодили 182 касетних боєприпаси. Загалом фахівці знешкодили вже більше 700 вибухонебезпечних предметів.

“Робота ускладнюється тим, що росте трава, і боєприпаси все гірше видно. Звертаюся до жителів Криворізького району – будь ласка, пересувайтеся між населеними пунктами лише дорогами загального користування”, – сказав Олександр Вілкул.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Окупанти обстріляли Криворізький район з систем залпового вогню опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать