Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

На Дніпропетровщині затримали двох чоловіків, що переправляли військовозобов’язаних через кордон

08 марта
15:33 2024

5 березня у Кривому Розі в ході спецоперації за силової підтримки спецпризначенців КОРД правоохоронці затримали у розважальному закладі двох чоловіків.

Обидва – місцеві мешканці, віком 29 та 45 років. Чоловіки організували канал з незаконного переправлення через кордон військовозобов’язаних.

29-річний чоловік підшуковував клієнтів, зав’язував з ними дружні стосунки і пропонував виїхати з країни та уникнути мобілізації. При цьому згадував про спільника, який має зв’язки та можливості для оформлення документів. Такі послуги вартували 12 тис. доларів. розрахуватися слід було перед виїздом.

Затримавши організаторів, правоохоронці вилучили у них гроші, отримані від клієнта, банківські картки та мобільні телефони як речові докази. Також вилучено автомобіль «BMW X5», на якому пересувався один із затриманих.

Обом чоловікам вручені повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 ККУ – незаконне переправлення осіб через державний кордон України.
7 березня їм обрали запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, процесуальне керівництво – Дніпропетровська обласна прокуратура. Документування кримінального правопорушення здійснювалось за підтримки працівників управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області спільно з Головним оперативно-розшуковим відділенням “Луганськ” Державної прикордонної служби України.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись На Дніпропетровщині затримали двох чоловіків, що переправляли військовозобов’язаних через кордон опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать