Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Зеленський доручив змінити маркування товарів іноземних компаній, які працють у росії

24 февраля
04:24 2023

Президент України Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру Денису Шмигалю опрацювати маркування товарів працюючих у росії іноземних компаній.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відповідь на петицію.

У петиції йшла мова, що частина іноземних компаній зберегли присутність на російському ринку, вони досі залишаються лідерами у своїх сегментах на українському ринку. Президенту запропонували зобов'язати такі компанії маркувати товари, що імпортуються в Україну, особливою міткою.

"Економічна присутність міжнародних компаній в рф збільшує фінансово-економічні ресурси держави-агресора, що використовуються для ведення злочинної війни проти України. Застосування в межах правового поля інструментів щодо спонукання іноземних суб’єктів господарювання до припинення економічних зв’язків з рф є частиною комплексної роботи державних інституцій та громадянського суспільства з метою наближення нашої перемоги", — йдеться у відповіді.

Зеленський доручив прем'єр-міністру України Денису Шмигалю забезпечити опрацювання порушених в електронній петиції питань відповідно до компетенції.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать