Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

ФБР вербує росіян через соціальні мережі

09 апреля
16:36 2023

ФБР почало використовувати соціальні мережі, щоб збільшити можливості для вербування росіян та збору розвідувальних даних. Це може допомогти США протистояти агресії рф.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Fox News.

У Facebook та Twitter розмістили відео, в якому слухачів закликають допомагати ФБР протидіяти кремлю.

"Схоже, ФБР запустило свою програму у соціальних мережах у лютому, намагаючись спонукати росіян відмовитися від підтримки агресії Кремля та російського диктатора володимира путіна", — йдеться у матеріалі.

Колишній глава резидентури ЦРУ у москві Ден Хоффман сказав, що повідомлення у соціальних мережах було різким і воно може допомогти ФБР та країні протистояти російській агресії.

"ФБР реагує на сучасність, коли молоді люди постійно перебувають у соціальних мережах. Воно намагається закинути широку мережу та отримати велику віддачу, залучаючи більше потенційних кандидатів для шпигунства на користь США", — сказала колишній офіцер розвідки Управління військової розвідки з російської доктрини та стратегії Ребека Кофлер.

Нагадаємо, що Сполучені Штати планують обмежити можливість використання продуктів російської компанії із кібербезпеки "Лабораторія Касперського".

Статьи по теме