Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Знайомився у Мережі з дівчатами, а потім шантажував їх і бив: фітнес-тренера підозрюють у вбивстві коханки

21 мая
16:26 2021

У Києві, де нещодавно загинув чоловік, якого вбив обдурений чоловік його коханки, про підозру повідомили мешканцю столиці, якого підозрюють у скоєнні умисного вбивства навесні 2016 року.

Як повідомляють в ГУНП в Київській області, п'ять років тому у Солом'янському районі столиці загинула 35-річна киянка. У причетності до її вбивства підозрюють 46-річного мешканця Києва.

Він з осені минулого року знаходиться під вартою — чоловіка затримали після побиття жінки, разом з якою він приїхав на дачу, що у селі Нижча Дубечня Київської області. Постраждалу доставили до лікарні з травмами голови, переломами ребер та кінцівок, а також з численними забоями. Чоловікові тоді повідомили про підозру у замаху на вбивство, суд відправив його у СІЗО.

«Поліцейські встановили, що зловмисник з 2012 року зустрічався з жінками і жорстоко з ними поводився. Є свідчення потерпілих. Під час розслідування стало відомо про ймовірну причетність затриманого до вбивства 35-річної киянки у Солом'янському районі столиці», — йдеться у повідомленні. Санкція інкримінованої киянину статті — 15 років позбавлення волі.

Источник: crime.fakty.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать