Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Як ми самі «вбиваємо» свій телефон: експерти перерахували причини

30 марта
10:46 2021

Сучасний смартфон є надійною і якісною технікою, проте часто користувачі, самі того не підозрюючи, піддають свій апарат такому навантаженню, яке прискорює процес його зносу. Експерти назвали чотири основні причини, за якими ваш телефон може «померти завчасно».

Варто відразу уточнити, що 90% рад належать до питання зарядки смартфона неналежним чином. Адже батарея – найактивніша частина телефону, яка піддається навантаженню. Наприклад, найчастіша причина її зносу – використання смартфона при високій або низькій температурі. Коли ви дістаєте телефон з кишені під час морозу, то батарея піддається навантаженню, це ж характерно для спеки. Якщо джерело живлення старе, то воно може навіть вибухнути, тоді про відновлення гаджета не варто навіть і мріяти!

Також важливим пунктом є неправильна зарядка телефону. Сучасні батареї розраховані на певну кількість сеансів повної зарядки / розрядки, тому коли ми заряджаємо телефон до 100%, коли він сідає до 0%, то витрачаємо цикл. Розумніше буде тримати рівень заряду на 40-80%, тоді телефон прослужить довше. Те ж саме стосується і використання телефону під час підзарядки – він в цей момент і заряджається, і розряджається одночасно, батарея піддається колосальному навантаженню.

Останній, але поширений випадок пошкодження смартфона – використання телефону в громадських місцях, підключаючись до безкоштовних мереж Wi-Fi. Це вкрай небезпечно, тому що шахраї можуть заблокувати ваш смартфон через точку доступу, а потім вимагати викуп за розблокування. Так як сума частіше за все буде великою, то гаджет в результаті може назавжди залишитися виключеним!

Источник: gsminfo.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать