Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

В мережі вперше показали зображення електричного Audi Q5

10 марта
04:17 2021

Німецька автомобілебудівна компанія Audi готує до дебюту чергову “зелену” новинку – електричний кросовер Q5 e-tron. Нещодавно в мережі з’явилося перше рендерне зображення електрифікованої версії кросу, створене незалежними дизайнерами інтернет-порталу motor.es.

Кросовер Audi Q5 вперше представили публіці близько 13 років тому. Через 9 років німецький представник SUV-сегмента змінив покоління, а в минулому році компанія-виробник випустила на ринок авто в купеоподібному кузові. На цьому розробники не планують зупинятися і вже в наступному році може дебютувати електрифікована версія кросу під найменуванням Q5 e-tron.

Не так давно фотошпигунам вдалося вперше відобразити виведений на випробування Audi Q5 e-tron, правда, авто, як зазвичай, повністю прихововала камуфляжна плівка. На основі цих знімків дизайнери створили рендер, представивши, як може виглядати новий кросовер.

Нижче в даному матеріалі оприлюднений рендер майбутнього Audi Q5 e-tron, а також – актуальна на сьогоднішній день версія Q5. Між двома авто є чимало помітних відмінностей. Так, електрокар може отримати подовжену колісну базу, а ось його висота, навпаки, зменшиться. Інша у електрокросовера головна оптика, замість традиційної радіаторної решітки присутня заглушка, а повітрозабірник трохи більшого розміру інтегрований в передній бампер.

1audi-q5-e-tron5.png (243 KB)

Audi Q5 e-tron

За даними джерел, Audi Q5 e-tron побудують на платформі PPE. Ймовірно, крос з’явиться в задньопривідній і повнопривідній модифікаціях. Перша може отримати один електромотор, а ось друга – два електричних силових агрегати, розташовані на передній і задній осях. Також очікується оснащення акумуляторною батареєю на 110 кВт∙год, що забезпечує запас ходу на електротязі близько семи сотень кілометрів.

Источник: avtosota.com

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать