Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Uber не проти купити сервіс онлайн-таксі, який належить Daimler і BMW

29 сентября
22:43 2020

Uber Technologies розглядає можливість покупки спільного підприємства Daimler і BMW, сервісу онлайн-таксі Free Now. Як повідомляє Bloomberg, угода могла б збільшити частку Uber на ринку в Європі та Латинській Америці.

Uber висловила зацікавленість в потенційному придбанні Free Now після того, як зусилля компанії по залученню додаткових інвесторів та набрати обертів під час пандемії не мали успіху.

За словами джерел, немає впевненості, що обговорення приведуть до угоди, окрім того, можуть з'явитися інші учасники торгів. Представники Uber і BMW від коментарів відмовилися, а представник Daimler заявив, що компанія не коментує спекуляції.

Нагадаємо: минулого року Daimler і BMW об'єднали свої підрозділи по мобільних авто та об'єднали їх в спільне підприємство під назвою Your Now, яке включає п'ять бізнесів, в тому числі сервіс пошуку таксі Free Now. Free Now має інтегровані додатки для виклику, в тому числі французьку Kapten, грецьку Beat і румунську Clever Taxi.

Наприкінці кінці червня компанія Daimler оцінила вкладення в акціонерний капітал своєї половини підприємства Your Now в 618 млн євро ($720 млн).

Автовиробники наразі скорочують свої амбіції в області мобільних сервісів: General Motors закрила свій каршерінг-бізнес Maven на початку цього року, а Ford Motor припинила роботу своїх шаттлів Chariot у 2019 році.

Источник: mind.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать