Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Харкові поліція викрила дев'ятьох дилерів, які торгували наркотиками через інтернет

23 июля
23:55 2020

Поліція встановила дев'ятьох членів злочинної групи, яка займалася розповсюдженням наркотиків на території Харкова та області

Правоохоронці викрили групу осіб, які за допомогою інтернету розповсюджували на території Харкова та області наркотичні засоби та психотропні речовини, повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що зловмисники створили інтернет-крамницю, на сторінках якої розміщували повідомлення про продаж наркотиків. Прийом замовлень від потенційних клієнтів здійснювали через месенджер із подальшою оплатою за допомогою електронного гаманця. Передача товару здійснювалася через "закладки".

Діяльність групи була припинена 21 липня. За результатами восьми обшуків у помешканнях правопорушників вилучили наркотичні засоби, пакувальний матеріал, а також комп’ютерну техніку, засоби зв’язку, ваги та банківські картки, які використовувалися із протиправною метою.

На теперішній час встановлені дев'ять членів злочинної групи, три з яких затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Вилучені наркотичні засоби направлені на дослідження. Після отримання результатів експертиз буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів іншим фігурантам.

Источник: kh.depo.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать