Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Києві суд розгляне справу дитячого фотографа, який тривали час розбещував дев'ятирічну дитину

11 августа
16:33 2021

Дитячий фотограф, чоловік і батько двох дітей, постане перед судом за створення забороненого контенту за участю 9-річної дівчинки. 38-річному чоловікові загрожує до 15 років в'язниці, якщо суд визнає його винним.

Про це ASPI news стало відомо від пресслужби київської прокуратури, яка повідомила про передачу обвинувального акту до суду в середу, 11 серпня. Чоловіка звинувачують у злочинах щодо зберігання забороненого контенту сексуального контексту за участю дітей та вчинення щодо дев'ятирічної дитини розпусних дій. Йдеться про звинувачення за частиною 2 статті 156, а також частин 1 і 4 статті 301-1 Кримінального кодексу України

У прокураторі повідомили, що в обвинуваченні зібрані докази щодо дій зловмисника. Так, на початку квітня 2021 року підозрюваний створив у соціальній мережі фейковий профіль під вигаданим ім'ям і почав листування з 9-річною дівчинкою, представившись їй дівчинкою.

Після того як педофіл "втерся" в довіру до дитини, він зміг дістати від неї фотографії відвертого змісту. Після цього "фотограф" став залякувати дитину розголосом і змусив її виконати свої умови в обмін на мовчання. Йшлося про створення забороненого законодавством контенту, в якому брала участь постраждала.

У ході проведеного обшуку за місцем проживання чоловіка, зокрема на мобільному телефоні та комп'ютері, виявлено та вилучено численні фото та відео дитячої порнографії. Встановлено, що крім зберігання дитячої порнографії та примусу малолітньої особи до участі в її створенні, зловмисник також вчинив відносно дівчинки розпусні дії.
Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено і ювенальними прокурорами Деснянської окружної прокуратури міста Києва обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання від 9 до 15 років позбавлення волі, розповіли в прокуратурі Києва.

Источник: aspi.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать