Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Термін уточнення реквізитів рахунку для отримання 8 тисяч допомоги продовжили до 20 грудня

16 декабря
20:54 2021

Застраховані особи, які не змогли отримати допомогу в сумі 8 тис. грн через неправильно зазначені банківські реквізити, можуть уточнити дані до 20 грудня.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства соціальної політики у Фейсбуці.

«Застрахованим особам, які подали заяви про виплату допомоги у розмірі 8 000 гривень у квітні – травні 2021 року, але не отримали її через невірно вказану інформацію про банківський рахунок, продовжено термін уточнення реквізитів банківського рахунка з 15 до 20 грудня 2021 року», — ідеться в повідомленні.

Так, застраховані особи, які не змогли отримати допомогу через неправильно зазначені банківські реквізити, можуть повторно звернутися через Портал Дія та уточнити реквізити банківського рахунка для виплати їм допомоги у розмірі 8 000 гривень у термін не пізніше ніж до 20 грудня 2021 р.

Зазначається, що інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Мінцифри засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

Після надходження відповідного повідомлення особи повинні до 20 грудня 2021 року сформувати та подати повідомлення через мобільний додаток Порталу Дія із зазначенням правильних реквізитів банківського рахунка для виплати 8 000 гривень.

Перерахування допомоги буде проводитись АТ «Ощадбанк» на банківський рахунок (за стандартом IBAN) у банку, в якому відкрито рахунок.

Источник: ukrinform.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать