Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Розкрито спосіб поліпшити зв’язок на смартфоні в пару кліків

01 марта
15:22 2021

Багато наших читачів ламають собі голову і намагаються поліпшити мобільний зв’язок на смартфоні. Щоб вирішити їх проблему, ми підготували невеликий посібник з робочими радами.

Виберіть найшвидшу мережу

Стабільність роботи мобільного зв’язку на вашому смартфоні багато в чому залежить від того, яка мережа обрана. Щоб домогтися найкращого результату, завжди рекомендуємо зупинятися на максимально доступній швидкості. Ось як її перевірити:

  1. Відкрийте “Налаштування”.
  2. Зайдіть в розділ “Ще”.
  3. Знайдіть пункт меню під назвою “Мобільна мережа”.
  4. Перейдіть до рядка “Тип мережі” і переконайтеся, що тут стоїть 4G або хоча б 3G.

7-5.png (55 KB)

Перезавантаження сім-карти

Якщо ви помітили, що мобільний зв’язок працює погано – може допомогти перезавантаження сім-карти. Нічого складного в цій процедурі немає і вам навіть не доведеться витягувати модуль з пристрою.

  1. Зайдіть в “Налаштування”.
  2. Виберіть пункт “Налаштування сім-карт”.
  3. Переведіть тумблер біля потрібної сім-карти в вимкнений стан, а потім знову його ввімкніть.

Вимикайте фонові додатки

Особливо ті, які вимагають підключення до інтернету. Вони створюють додаткове навантаження на мережу, що за підсумком може негативно позначатися на стабільності прийому сигналу вашим смартфоном. Так що, якщо антена вашого апарату показує мало поділів – перевірте фонові програми. Може, якась із них качає важке оновлення.

Інші способи

Відзначимо, що стабільність прийому сигналу стільникового зв’язку залежить від багатьох факторів. На неї також може впливати погода, неполадки у оператора, чиїми послугами ви користуєтеся, місце, де знаходиться абонент (товсті стіни погано пропускають сигнал) і багато іншого, на що ви не в силах вплинути.

Ще один момент, на який варто звернути увагу при поганій роботі мобільного зв’язку – аксесуари. Цілком ймовірно, що чохол, в який ви одягнули смартфон, блокує антену. Так що, як мінімум спробуйте зняти його і перевірити – чи став зв’язок краще чи ні.

Источник: gsminfo.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать