Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Південна Корея вдвічі знизить ціни на електромобілі до 2025 року

09 марта
02:50 2021

Південна Корея планує протягом наступних чотирьох років знизити вартість електромобілів для приватних осіб на 10 млн вон (приблизно $9000).

Необхідні заходи уряд впроваджує у рамках реалізації державного курсу з переходу на електричний транспорт впроваджує уряд країни.

Ця мета буде досягнута завдяки підвищенню продуктивності місцевих автокомпаній і постачальників. Передбачається, що вартість електромобілів знизиться завдяки оптимізації виробничих процесів, а також програмі лізингу батарей.

Так, різні виробники EV у країні стануть використовувати спеціалізовані платформи для створення електромобілів, на зразок E-GMP Hyundai Motor, замість того щоб розробляти свої.

Більш того, велику роль у зниженні цін на електромобілі має зіграти місцеве виробництво матеріалів для акумуляторів. Сьогодні корейські фірми все ще закуповують сировину для батарей і виконують частину робіт у Китаї.

До того ж влада країни планує ввести програму лізингу акумуляторів для електромобілів. Це має переконати громадян купувати електромобілі. Поки батареї залишаються найдорожчим компонентом електричного транспорту. План лізингу включає не тільки приватних осіб, а й служби таксі.

І, нарешті, уряд Південної Кореї має намір продовжити податкові пільги на чистий транспорт, термін яких закінчується у грудні 2021 року.

В результаті кількість електротранспорту на дорогах країни має збільшитися до 2025 року до 2,83 млн одиниць.

Источник: cikavosti.com

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать