Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Обікрали "Укртелеком" на майже 5 мільйонів гривень: на Волині судили злодіїв

25 августа
22:05 2021

На лаві підсудних Волинського апеляційного суду – Станіслав Балута та Євген Коваленко. До суду вони потрапили у підозрі за кількома статтями кримінального кодексу – крадіжка та пошкодження ліній зв'язку. Усі підозрювані немісцеві і подібні злочини вони вчиняли неодноразово на території усієї західної України.

За версією слідства ввечері 20 квітня Станіслав Балута, Євген Коваленко та ще один їхній спільник проникли у приміщення установи зв'язку фірми “Укртелеком”, що у Ратному. Звідти викрали матеріали із дорогоцінним металом та інші цінні речі та втекли. Поліцейським вдалось їх досить оперативно затримати. Викрадене майно вилучили, а зловмисників – затримали.

Варто зауважити, усі чоловіки – раніше судимі. Тому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та розмір застави 2 мільйони гривень, на думку обвинувачення, це справедливі заходи. Тим часом сторона захисту клопотала у суді аби запобіжний захід пом’якшили на цілодобовий домашній арешт, а розмір застави зменшили. Відтак Волинський апеляційний суд вирішив апеляційну скаргу адвоката залишити без задоволення.

Источник: konkurent.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать