Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Німці створили менш шумне залізо для електромобілів

17 июня
10:15 2021

Новітнє залізо, запатентоване ThyssenKrupp Steel, є підходящим варіантом для придушення шуму, яке створюється електричними автомобілями.

Попри те, що електродвигуни тихіше звичайних моторів, електричний шум неприємний для вух. Металургійна компанія говорить, що матеріал Bondal створений спеціально для значного зниження рівня шуму інвертора, який видає високочастотні хвилі, які випромінюються крізь кришку корпусу. За словами німецької металургійної компанії, на цей час такі шуми не можуть бути нівельовані за допомогою простого матеріалу.

Thyssenkrupp називає Bondal композитною сумішшю сталь-полімер-сталь, в якій знаходяться 2 сталевих листи, які поєднані між собою і знаходяться під високим контактним тиском полімеру. У повідомленні також йдеться, про те, що такий матеріал непогано підходить для компонентів, які знаходяться під дією вібрації.

Так само інвестиції компанії в область нових подвійних реверсивних станків і нової лінії відпалу дає можливість виробляти міцні марки сталі в більш тонкому вигляді, що є гарною новиною для виробників більш потужних електричних двигунів.

Источник: autogid.pro

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать