Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Невдалий продаж через інтернет: 20-річна дівчина вкрала у продавця золотий ланцюжок

28 февраля
09:25 2021

У Києві правоохоронці затримали хлопця та дівчину за розбійний напад на чоловіка. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Ми встановили, що потерпілий розмістив на сайті оголошення про продаж золотої прикраси. Вже через деякий час до нього зателефонувала дівчина та сказала, що вона хоче придбати товар. Ввечері вона приїхала з хлопцем та сказала, що їй золотий ланцюжок подобається, але насправді купляти вона його не збиралась. Натомість вони застосували газовий балончик, забрали прикрасу у потерпілого та намагались втекти", — розповів заступник начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко.

22-річного та 20-річну уродженців Київської області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, слідчі вилучили у них речовий доказ.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури №10 слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Источник: nnovosti.info

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать