Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Названо 3 програми, які перезавантажують пам’ять телефону та швидко розряджають батарею

20 ноября
11:05 2021

Зазвичай при користуванні гаджетом нам хочеться, щоб було все зручно та багатофункціонально. Тому деякі в оптимізації процесів заходять занадто далеко, перевантажуючи пам’ять телефону різними програмами. Як наслідок – телефон починає “тупити” і батарея недовго тримає заряд. Щоб уникнути подібних проблем, необхідно з широкого спектру можливостей, що пропонуються в Інтернеті, вибирати тільки необхідне.

Ми виділили три основні програми, які перезавантажують телефон. Це програми-оптимізатори роботи телефону, антивірусні програми із сторонніх ресурсів та прогноз погоди. Про них і поговоримо докладніше у цій статті.

Програми-оптимізатори роботи начебто створені, щоб полегшувати користування гаджетом. Але, насправді вони сильно засмічені рекламою і ще більше перезавантажують собою телефон, роблячи його дуже повільним. Більш оптимальним у цьому випадку є ручне очищення кошика та кешу, видалення зайвих програм, що не використовуються або файлів. Так можна відразу звільнити великий обсяг пам’яті та прискорити роботу мобільного пристрою.

Докладніше зупинимося на додаткових антивірусних програмах, які деякі встановлюють із сторонніх ресурсів. Захист телефону від вірусів – це, звичайно, важливо. Але ще важливіше, для безпеки телефону, дотримання деяких простих правил користування Інтернетом.

Завантажувати будь-що – фото, відео, музику – можна тільки з перевірених джерел, оскільки часто АРК-файли шкодять телефону. Також потрібно обережно ставитись до спливаючих вікон «Дозволити». Якщо ви не впевнені в цьому сайті, не потрібно натискати, оскільки ви можете не тільки пошкодити телефон, але й дати доступ зловмисникам до ваших особистих даних.

Якщо ви дотримуєтеся навіть цих простих правил, то переживати за безпеку телефону особливо не потрібно. Адже розробники операційної системи Андроїд подбали про це – вона містить вже розроблений і вбудований антивірус. Крім цього, Google спеціально для безпеки користувачів створив Play Market, перевірених на відсутність вірусів програм та програм.

Виходячи з вищесказаного, укладаємо, що перезавантажувати свій пристрій додатковими антивірусними програмами, які гальмуватимуть його роботу та швидко розряджатимуть батарею, недоцільно.

І насамкінець хочемо зупинитися на програмах прогнозу погоди. На нашу думку, вони лише поїдають заряд батареї за рахунок GPS, забирають пам’ять і малофункціональні. Адже у кожному сучасному смартфоні виробники операційної системи одразу вбудовують програми прогнозу погоди. А якщо Вам її мало, Ви завжди можете користуватися Інтернетом.

Источник: itechua.com

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать