Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Названий найпопулярніший автобренд в Instagram

09 сентября
03:25 2021

Недавнє дослідження, проведене сайтом порівняння страховок Confused.com, показує, що бренд BMW є найпопулярнішим в соцмережі Instagram.

За їхніми даними, на платформі розміщено понад 60 млн фотографій з хештегом #BMW. Це робить його найпопулярнішим брендом.

Брендом номер 2 виявився Audi, за ним слідують Mercedes-Benz, Subaru на четвертому місці, Lexus, Dodge, Honda, Land Rover, Tesla і Volvo замикають першу десятку.

Проте, у бренда, що посів друге місце — найпопулярніша модель серед користувачів Instagram. Згідно з тим же дослідженням, Audi Q8 є найпопулярнішим автомобілем в соціальній мережі: на платформі розміщено 224 079 фотографій із зображенням позашляховика.

З огляду на те, що було продано всього 36 157 одиниць високопродуктивної моделі преміум-класу, це в середньому становить понад шість фотографій на одну машину. Цілком очевидно, що людям це подобається до сих пір. Дивно, але у BMW немає автомобіля в першій десятці за цим показником.

Відразу після Audi Q8 розташувався Land Rover Defender, який, здається, є другою за популярністю моделлю автомобіля в Instagram.

Трійку лідерів замикає Range Rover Sport, за ним слідують Dodge Challenger, Toyota Land Cruiser, MINI Clubman, Audi Q3, Audi A7, Dodge Charger і Kia Stinger. Проте, у BMW чотири автомобілі в першій двадцятці. BMW X4 займає P13, BMW i3 — 16-е місце, BMW X5 — 17-е місце, а BMW 6 серії — 19-е.

Источник: nv.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать