Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Міносвіти опублікувало розклад відеоуроків та попередило, що їх теми можуть змінюватися

04 мая
14:13 2020

Міністерство освіти і науки 4 травня опублікувало розклад відеоуроків на п’ятий тиждень роботи «Всеукраїнської школи онлайн». Однак у відомстві попередили, що з технічних причин деякі теми уроків можуть змінюватись впродовж тижня.

Про це повідомляється на сайті МОН.

«Ми також підготували розклад з темами на наступний тиждень для 5-11 класів. З технічних причин деякі теми можуть змінюватись впродовж тижня, але це поодинокі випадки. Загалом цей розклад дасть можливість учням та вчителям підготуватися та спланувати навчання впродовж тижня», – йдеться в повідомленні.

У Міносвіти також розповіли, що 11 травня уроки не транслюватимуть: «Організатори проєкту також отримали велику кількість звернень з проханнями не навантажувати дітей навчанням в офіційні державні вихідні. Саме тому 11 травня буде вихідним у "Всеукраїнській школі онлайн", а уроки не транслюватимуть. Водночас усі теми, передбачені програмою до кінця навчального року, будуть вичитані та оприлюднені».

Розклад для: 5 класу, 6 класу, 7 класу, 8 класу, 9 класу, 10 класу, 11 класу.

Крім того, у відомстві нагадали, що уроки для 1-4 класи «Всеукраїнської школи онлайн» транслюватимуть канали: 1 клас – «Піксель»; 2 клас – «UA:Культура»; 3 клас – «НЛО TV»; 4 клас – «ПлюсПлюс». Зазначимо, що «НЛО TV» показуватиму уроки замість «UA:Першого».

Источник: detector.media

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать