Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Mercedes-Benz розкрив дату прем’єри нового електрокросовера

16 января
22:56 2021

Серійна версія компактного кросовера Mercedes-Benz EQA з електричною силовою установкою дебютує в середу, 20 січня, в ході онлайн-заходу.

Перший тизер молодшого в модельній лінійці Mercedes-Benz електрокросовера EQA був показаний ще пару років тому, а тепер компактний позашляховик готовий до прем’єри.

Онлайн-презентація серійної версії електрокара відбудеться в найближчу середу, 20 січня, о 13:00 за московським часом на фірмовій медіаплатформі Mercedes me.

Першою на ринок вийде базова моноприводна версія електрокроссовера EQA 250 зі 140-кіловатним електромотором (190 кінських сил), а пізніше з’являться модифікації потужністю понад 200 кіловат (272 кінських сили) і повним приводом.

Ємність акумуляторної батареї або запас ходу на одному заряді поки не повідомляються. Судячи зі шпигунських знімків, зовні кросовер EQA буде схожий на інші моделі мерседесівського суббренду EQ.

Інтер’єр нагадує салон кросовера GLA, а в стандартне оснащення EQA увійде навігаційна система з функцією Electric Intelligence, яка розраховує найшвидший маршрут до пункту призначення з урахуванням поточного запасу ходу і необхідності підзарядки батареї по шляху. Mercedes-Benz EQA надійде в продаж в Європі вже прийдешньої весни.

Источник: bizua.org

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать