Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Маямі заманює китайських біткойн-майнерів низькими цінами на енергію

19 июня
09:16 2021

Мер Маямі сподівається привабити китайських майнерів криптовалют низькими цінами на енергію і чистої ядерною енергетикою

Як повідомляє CNBC, мер Френсіс Суарес заявив, що двері Маямі відкриті для біткойн-майнерів з Китаю, які наразі з усіх сил намагаються знайти «прихисток» після того, як Пекін чітко дав зрозуміти, що їхні дні в країні полічені.

Майнінг дуже енергомісткий процес. Більш ніж половина всіх майнерів наразі базуються в Китаї, але їх масовий вихід з країни вже почався. Куди вони йдуть, поки не ясно, вказує телеканал.

Хоча Суарес сказав CNBC, що він особисто не отримував ніяких дзвінків від китайських майнерів, мер намагається підтримати їх, просуваючи практично необмежені поставки дешевої ядерної енергії в місто.

Біткойн-майнери не залежать від місця розташування; все, що їм потрібно, – це обладнання і гарне підключення до інтернету. Однак те, що варіюється від місця до місця, – це вартість енергії. І в кінцевому підсумку майнер найбільше дбають про пошук найдешевшого джерела енергії для збільшення свого прибутку.

Ось чому мер Суарес, один з найбільш дружніх до криптовалют політиків в Сполучених Штатах, дає великі обіцянки щодо витрат на ведення бізнесу в Маямі.

«Той факт, що у нас є ядерна енергія, означає, що це дуже недорога енергія», – сказав Суарес CNBC.

За даними Управління енергетичної інформації, менш ніж за годину їзди від мерії знаходиться АЕС, яка допомагає забезпечувати енергією Маямі. Бюро трудової статистики повідомило, що в середньому ціна електроенергії за кіловат – годину становить 10,7 центів в Маямі, в порівнянні з в середньому по країні 13,3 цента.

Мер також розглядає низку інших стимулів для приваблення майнерів, такі податкові та інфраструктурні пільги.

Источник: mind.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать