Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Капіталізація біткоїна знову перевищила трильйон доларів

11 октября
17:36 2021

Вартість біткоїна піднялася на близько 19% за останній тиждень і капіталізація цієї криптовалюти знову перевищила 1 трлн дол. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані CoinMarketCap та CoinDesk.

Деталі

Біткоїн рано вранці в понеділок підскочив до нового п'ятимісячного максимуму, продовживши двотижневе цінове ралі.

Згідно з даними CoinDesk 20, криптовалюта у перші години понеділка зросла в ціні до 57 000 доларів, досягнувши максимуму з середини травня. За тиждень, що закінчився 10 жовтня, ціни виросли на 13%, другий двозначний тижневий приріст поспіль. Сьогодні ж зростання вартості криптовалюти за тижень фіксувалося на рівні близько 19%.

Стійкість біткоїна до макрофакторів, як вказано, може бути пов'язана з поліпшеними перспективами схвалення США в цьому місяці ф'ючерсного біржового фонду біткоїнів (ETF).

"Позитивні настрої щодо біткоїна частково були викликані очікуваннями потенційного схвалення ф'ючерсного біткоїн-ETF в найближчому майбутньому. Інші фактори, що сприяють росту, включають продовження припливу інституційних інвесторів і заяву голови Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) Гері Генслера Конгресу про те, що агентство не планує забороняти криптовалюту", — йдеться в щотижневому електронному листі Coinbase Institutional.

Источник: unn.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать