Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Гендиректор GameStop продав акцій компанії на $12 млн

20 апреля
06:23 2021

Генеральний директор GameStop Джордж Шерман, який, як очікується, буде змушений піти з компанії, продав акцій компанії на майже $11,9 млн. Як повідомляє Bloomberg, він продав 76 097 акцій компанії за ціною $156,44 долара за одиницю. Виручені кошти компанія направила на виплату податків, пов'язаних з компенсаціями.

Інвестор-активіст Раян Коен, новий голова правління компанії, очолив реорганізацію GameStop. Компанія наразі шукає нового генерального директора замість Шермана, повідомили джерела, знайомі з цим питанням. Днями Шерман втратив близько $98 млн в якості компенсації за невиконання цілей компанії.

Як повідомлялось, на початку цього місяця GameStop вирішила продати власні акції на $1 млрд вперше з моменту розгону їх вартості учасниками форуму WallStreetBets на Reddit.

Нагадаємо: на початку 2021 року користувачі Reddit влаштували координовану атаку на хедж-фонди, які намагалися заробити на падінні ціни паперів GameStop та інших компаній. Вони почали масово скуповувати акції ігрового рітейлера, і в результаті створеного ними штучного дефіциту папери зросли більше ніж на 880%. Ринкова вартість GameStop зросла з $1,4 млрд 11 січня до $33,7 млрд на піку 28 січня.

Источник: mind.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать