Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Ford показав фото нового загадкового електромобіля

20 февраля
13:15 2021

Є думка, що це може бути електрична версія Ford Mondeo.

Нагадаємо, що на початку цього тижня американська компанія Ford зробила важливу заяву про своє прагнення до електрифікації. Марка прискорює цей процес в Європі, плануючи перейти на повністю електричний сегмент легкових автомобілів з 2030 року. Бренд уже присвятив прес-реліз даної теми, озвучив в ньому свою стратегію.

Крім інформації пов’язаної з планами марки в частині електрифікації, компанія опублікована кілька фотографій і відеоролик, в якому Стюарт Роулі, президент Ford в Європі, докладно розповідав про новий план.

87772-1.jpg (44 KB)

Під час онлайн-прес-конференції він не надав докладної інформації про майбутні продукти, але сказав, що ми почуємо і побачимо більше в найближчі місяці. Однак протягом усього відео було видно силует безіменного автомобіля. Дане зображення може бути дуже раннім тизером майбутньої електрифікованої новинки Ford, який може стати майбутньою заміною Fusion/Mondeo.

До кінця року має відбутися дебют моделі. На думку ряду експертів, електрокар може отримати назвати Mondeo/Fusion Active з приставкою Evos. Тим часом, Ford працює над розширенням співробітництва з Volkswagen, у якого очікується, що він закупить близько 600 000 платформ MEB протягом шести років, починаючи з 2023 року. Вони будуть використовуватися для різних моделей.

Источник: mmr.net.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать