Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Експерти назвали три компанії, які можуть скласти гідну конкуренцію Tesla

15 сентября
15:33 2020

Компанія Tesla цього року продемонструвала просто неймовірні результати – вона значно наростила обсяги виробництва електромобілів й стала найдорожчим автовиробником.

Однак вона вже не така приваблива для інвесторів, адже на ринку з’явилися інші компанії з не менш великим потенціалом.

Експерти зазначають, що наразі є три компанії, на які варто звернути увагу – це Tortoise Acquisition, NIO та Workhorse Group.

Tortoise Acquisition готується до злиття зі спеціалістом з електроприводів Hyliion, який розробляє електричні та гібридні силові агрегати для вантажівок. Нещодавно компанія почала продавати свою першу систему, яка перетворює звичайну дизельну вантажівку на гібридну. Силова установка використовує водневі паливні елементи або генератор на природному газі, щоб заряджатися протягом поїздки.

Продажі системи ростуть й це свідчить про успіх компанії, а також її потенціал.

Компанія NIO почала відновлюватися після нелегкого періоду – через пандемію коронавірусу компанія втратила частину продажів. Однак зараз справи компанії йдуть дуже добре, а продажі зростають разом з ціною акцій. Нещодавно NIO залучила близько 1,7 мільярда доларів з вторинного ринку. Більше того, у серпні поставки NIO досягли рекордних показників. Тож можна з упевненістю сказати, що NIO рухається у правильному напрямку.

Workhorse Group американська компанія, яка займається виробництвом вантажівок. Workhorse є одним з претендентів на поставку електровантажівок для поштової служби США. Якщо компанія виграє контракт, то отримає 6,3 мільярди доларів, а її шанс на перевищення рівня вартості акцій Tesla значно зросте.

Источник: autogeek.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать