Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

“Дія” отримає вражаючий функціонал вже найближчим часом

27 октября
14:43 2021

Сучасні українці вже не уявляють свого життя без мобільного додатку «Держава і я» або ж «Дія». Застосунок був створений, аби звільнити громадян від бюрократичної системи.

Вже зараз, в застосунок ви можете завантажити паспорт, посвідчення водія, Bank ID та багато інших документів. Додаток дозволяє оформляти субсидію/пенсію онлайн, подавати заяву до РАЦСу, замовляти доставку водійських посвідчень та навіть реєструвати новонароджених малюків.

Віцепрем’єр Михайло Федоров обмовився, що незабаром в «Дії» буде доступ навіть до кредитної історії та судових справ. З таким оновленням, громадяни можуть набагато швидше влаштуватись на роботу та зібрати необхідні документи. Адже в додатку немає черг та обідніх перерв.

Також віцепрем’єр особисто контролює проєкт, який дозволить громадянам змінювати місце реєстрації онлайн. Тестовий режим мав безліч порушень, які зараз плідно виправляють. Крім того, в застосунку є такі послуги, про які ви навіть не здогадувались. Наприклад:

Diia Summit — найпопулярніша послуга реєстрації серед населення. Послуга допоможе отримати медичну допомогу, субсидію, пільги, та будь-які документи/посвідчення.

Military ID — програма для обліку військовозобов’язаних. Закупка спеціальних комп’ютерів для військкоматів допоможе наповнити реєстри. Вже тоді їх зможуть синхронізувати із місцями реєстрації.

Зараз розробники плідно працюють над запуском електронних «Covid» сертифікатів. Тестовий запуск програми працював не бездоганно та показав всі недоопрацювння.

Источник: tehnofan.com.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать