Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Дитсадки Львова: відредагувати заявку на електронну чергу можна лише до 10 травня

09 мая
18:53 2021

Уже з 11 числа почнуть формувати остаточні списки для зарахування дітей у ДНЗ.

Батьки, чиї діти у вересні підуть у садочок, мають лише три дні, аби остаточно відредагувати свою заявку: обрати інші ДНЗ, замінити пріоритетний заклад чи рік зарахування. Після 10 травня система уже не дозволить вносити зміни. Це передбачено Положенням та правилами про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до закладів дошкільної освіти Львівської міської територіальної громади, передає "Еспресо.Захід".

Як пояснила начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, місце в електронній черзі визначає час створення електронної заявки. Навіть якщо в останній момент ви зміните обрані ДНЗ – час реєстрації не зміниться. Відтак, якщо батьки бачать, що у пріоритетний садок дитина не потрапляє, але має кращі шанси в інші садки, то варто змінити пріоритет.

Формування остаточних електронних списків для зарахування дітей здійснюватиметься з 11 травня, а прийом до дитсадків впродовж червня-серпня та впродовж навчального року при наявності вільних місць.

Перша хвиля зарахування має відбутись до 10 червня, друга – з 20 серпня. Якщо батьки отримали лист чи смс-повідомлення про зарахування дитини до дитсадка, то мають 30 робочих днів, аби подати оригінали документів. Якщо за цей час документи не подали, електронна заявка переноситься у кінець черги.

Источник: westnews.info

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать