Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Білий дім про пропозицію Путіна провести онлайн-дебати: Байден завтра зайнятий

19 марта
00:37 2021

Прессекретарка Білого дому Джен Псакі під час брифінгу відреагувала на пропозицію президента РФ Володимира Путіна провести дискусію в прямому ефірі з американським колегою Джо Байденом.

Путін раніше заявив, що готовий поговорити з Байденом вже в п'ятницю, 19 березня, або в понеділок, 22 березня.

Відповідаючи на питання журналістки про те, чи зможе американський президент прийняти пропозицію Путіна, Дженніфер Псакі нагадала, що в п'ятницю він буде «дуже зайнятий» у штаті Джорджія.

Також прессекретарка наголосила, що президенти вже провели телефонну розмову, а адміністрація Білого дому продовжує контакти з російським керівництвом на всіх рівнях.

За словами Дженніфер Псакі, Байден не шкодує про свою заяву про «Путіна-вбивцю», оскільки «дав пряму відповідь на пряме запитання».

Володимир Путін 18 березня запропонував американському колезі Джо Байдену переговори «фактично в прямому ефірі»:

«Я хочу запропонувати президенту Байдену продовжити нашу дискусію, але за умови, що ми це зробимо фактично в прямому ефірі, що називається, онлайн. Без всіляких затримок, а просто у відкритій прямій дискусії. Мені видається, що це було б цікаво і для народу Росії, і для народу США, та й для багатьох інших країн».

Напередодні президент США Джо Байден ствердно відповів на питання про те, чи вважає Володимира Путіна вбивцею. Той у відповідь повідомив, що «хто обзивається, той сам так називається».

Источник: nv.ua

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать