Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

В Україні обіцяють заморозки: яка погода буде в Дніпрі

08 сентября
16:33 2022


Температура повітря впала на 10-15 градусів. Та не встигли ми звикнути до «бабиного літа», як синоптики прогнозують ще суворіше похолодання, заморозки та затяжні дощі. Яку погоду очікувати у найближчі дні в Дніпрі, пише сайт «Наше місто» з посиланням на синоптика Наталку Діденко.

«Спочатку дивимося на максимальну температуру середи – +16+22 градуси. Комфортно. Але не без легких курточок чи кардиганів.

Ввечері, вранці, вночі +3+8, місцями (окрім півдня та Закарпаття) заморозки 0-4 градуси.

Дощів завтра в Україні не буде (хіба в Карпатах щось своє, локальне), хмарності мало, тому чисте нічне небо сприятиме додатковому вихолодженню повітря і підстилаючої поверхні – урожай та квіти захищайте.

У Києві 7-го вересня вдень очікується гарна погода – сухо, сонячно, +18 градусів. Вночі на околицях ймовірні заморозки.

Використовуйте суху хорошу погоду з максимальною користю. Бо вже 9-12 вересня з’являться серйозні осінні дощі», – розповіла Наталка Діденко.

У Дніпрі, на щастя, заморозків не прогнозують. Проте ночі будуть досить холодними – від +8 до 14 градусів. Дні очікуються сонячними і помірно теплими – +17…+22. А от з суботи, 10 вересня, почнеться той самий дощовий період.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись В Україні обіцяють заморозки: яка погода буде в Дніпрі опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать