Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Придніпровському виготовляють енергетичні батончики для фронту

08 марта
22:53 2023


Громади Дніпропетровщини єдиним механізмом продовжують працювати задля підтримки українських воїнів. За ініціативи Анжели Онищенко у Придніпровському ліцеї, що у Червоногригорівській громаді налагоджено виробництво енергетичних батончиків. Поживні смаколики небайдужі постійно передають захисникам на передову.

«Я вже рік сприяю організації гуманітарного фронту у громаді. Завдяки єдності мешканців вдається підтримувати хлопців на фронті усім необхідним – продуктами харчування, домашньою їжею, одягом, амуніцією. Кожен застосовує свої вміння та хист за новими потребами воєнного часу. Наше заповзяття та енергія не згасають, адже працюємо задля якнайшвидшої Перемоги!» – поділилася представниця команди “Слуга Народу” Анжела Онищенко.

Зокрема, у Червоногригорівській громаді створили пункт збору допомоги ЗСУ, завдяки чому від небайдужих мешканців вдалося відправляти значну кількість необхідних речей та продуктів на передову. Це і консервація, сезонні фрукти та овочі, домашня випічка, кава, чай, вода, предмети першої необхідності, миючі та гігієнічні засоби, матраци та ковдри, подушки та білизна, кожухи, светри, шкарпетки та рукавички, ліки, маскувальні сітки.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Придніпровському виготовляють енергетичні батончики для фронту опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать