Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Кривому Розі водій автобуса виштовхав пасажира з інвалідністю

25 марта
06:53 2023


У Кривому Розі водій маршрутки вилаяв пасажира з інвалідністю і виштовхав його на вулицю, ледь не впустивши коляску. Про це постраждалий Юрій Понькін розповів на своїй сторінці у Facebook, передає «Дніпро Оперативний».

За словами Юрія Понькіна, який уже 20 років пересувається за допомогою інвалідного візка, кожна поїздка на громадському транспорті в Кривому Розі для нього як «нековтана кістка», проте з подібним ставленням він зіткнувся вперше.

Водій автобуса №228, в якому їхав Юрій, відмовився зупинитися впритул із бордюром, щоб той міг виїхати із салону. Пасажир продовжував наполягати на тому, щоб маршрутник під’їхав ближче до бордюру, на що водій влаштував сварку, почав кричати і ображати чоловіка, а потім грубо спустив візок, ледь не впустивши його.

Як зазначив Понькін, посадка до автобуса також не пройшла без конфлікту. Водій хотів зекономити час і затягнути візок у салон, не використовуючи пандус, проте йому не вдалося підняти його. Прокоментував ситуацію такими словами: «П*здець, де ти взявся», він все ж таки вирішив знайти гачок і скористатися пандусом.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Кривому Розі водій автобуса виштовхав пасажира з інвалідністю опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать