Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У дніпровському парку висадили чорнобривці на площі 600 м²

12 апреля
00:34 2022


У Дніпрі прибирають газони, обробляють рослини від шкідників та різних захворювань, а також висаджують однолітні квіти. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської міської ради.

«По багатьох наших локаціях ми вже внесли добрива, обрізали багаторічні рослини та упорядкували газони. А сьогодні в одному з парків Дніпра ми висадили чорнобривці. По-перше, це досить символічно. По-друге, ці квіти невибагливі під час висаджування та й догляд за ними не складний. На жаль, у цьому році прикрашати парки різноманіттям квітів неможливо. Через війну порушено логістику доставки», – зазначила начальниця відділу благоустрою КП “Міська інфраструктура” ДМР Любов Чадіна.

Загалом чорнобривцями засадили дві центральні клумби в одному з парків Дніпра на загальній площі 600 м². За словами садівниці Людмили Пивовар, вони будуть квітнути до пізньої осені.

«Ми сподіваємось, що ці квіти будуть радувати Дніпрян та гостей, які до нас приїжджають. Хочемо,аби люди, гуляючи нашим парком, згадували мирні часи та хоч трохи відволікались», – додала Людмила Пивовар.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У дніпровському парку висадили чорнобривці на площі 600 м² опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать