Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі запровадили новий графік роботи громадського транспорту

18 апреля
16:55 2022

У Дніпрі через зменшення комендантської години змінився графік роботи громадського транспорту. Про це сьогодні, 18 квітня, під час брифінгу сказав Директор Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.

З 18 квітня в області комендантська година триватиме з 22:00 до 5:00. Відповідно, вже з сьогоднішнього дня було змінено режим роботи громадського транспорту у місті Дніпро. Наразі він складає з 6 ранку до 20:30. За словами директора Департаменту, електротранспорт та метро працюють із довоєнним інтервалом руху, інтервал руху автобусів становить від 8 до 20 хвилин, цей інтервал скорочується. На даний момент на маршрути вивели до 60% автобусного транспорту, який їздив до початку війни. Маковцев наголосив, що пільги, знижки та учнівські квитки ніхто не скасовував. У разі відмови у пільговому проїзді слід звертатися на «гарячу лінію» міського голови за телефоном 0567321212 або на телеграм-канал Департаменту транспорту міста Дніпро.

У свою чергу начальник Управління транспорту Дніпропетровської обласної ВДА Михайло Варакута додав, що на 18 квітня забезпечено транспортний зв’язок між Дніпром, районними центрами, містами обласного та районного значення.

«Повідомлення населених пунктів Дніпропетровського, Новомовсковського, Криворізького, Кам’янського, Нікопольського, Павлоградського та Синельниківського районів на сьогодні забезпечується вже 164 автобусними маршрутами. Зокрема, з 11 квітня відновлено роботу ще 11 маршрутів», – сказав Варакута, додавши, що повний перелік маршрутів буде опубліковано на фейсбуці Управління транспорту Дніпропетровської ВДА.

Варакута зазначив, що на сьогодні відновлено міжобласні маршрути з міста Дніпро. Зокрема, можна дістатися Київ, Бориспіль, Пирятин, Полтаву, Лубни, Костянтинівку, Красноград, Запоріжжя, Одесу, Олександрію, Кременчук, Черкаси, Канів, Кропивницький, Умань, Вінницю, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль, Львів, Ужгород, Мукачево. Також відновилися старі та додалися деякі нові міжнародні маршрути.

«З центрального автовокзалу міста Дніпро здійснюються автобусні перевезення у міжнародному сполученні. Такі як: Польща (Варшава, Люблін, Краків, Катовіце, Познань, Щечин, Вроцлав), Чехія (Прага, Брно, Плзен), Німеччина (Дрезден, Дюссельдорф, Мюнхен та Франкфурт-на Майні). І за новими напрямками. Це Бельгія (Брюссель, Антверпен, Гент), Болгарія (Варна)», – сказав Варакута.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі запровадили новий графік роботи громадського транспорту опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать