Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі зачинився ТЦ “Приозерний”: причини

04 февраля
17:13 2023


Зранку 3 лютого у соціальних мережах почала з’являтись інформація про те, що до ТЦ “Приозерний”, що в районі ринку “Озерка”, не пустили орендаторів магазинів та покупців. Ситуацію прокоментували у “Праватбанку”, який є власником будівлі, пише “Наше місто”.

В “Приватбанку” зазначають, що до 11 червня 2022 нерухомість перебувала в оренді ТОВ “Алонза”. 11 червня договір оренди достроково припинили. Причина – несвоєчасна сплата орендної плати.

“Приватбанк” направив декілька вимог до орендаря звільнити приміщення ТЦ “Приозерний”, спочатку у зв’язку з розірванням договору оренди, а потім і у зв’язку з набуттям чинності рішення від 29 листопада 2022 року за справою №826/6164/18 Шостого апеляційного адміністративного суду про зупинення експлуатації будівлі. Про дане рішення ТОВ “Алонза” були обізнані з дати його винесення. Відтак 2 лютого 2023 року “ПриватБанк”, як власник, забезпечив виконання рішення суду шляхом закриття торговельного центру. Банк співпрацює з органами державної влади з цього питання”, – йдеться у заяві.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі зачинився ТЦ “Приозерний”: причини опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать