Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі ввели режим економії електроенергії: коли будуть вимикати

19 октября
18:13 2022


19 жовтня у Дніпрі на черговій сесії міськради було затверджено рішення про запровадження у місті режиму економії електроенергії, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на депутата міськради Артема Павлова.

Через терористичні обстріли рф енергетичної інфраструктури України, міста нині мають заощаджувати якомога більше електроенергії. Надто — у години пікових навантажень. Раніше міський голова Дніпра Борис Філатов неодноразово закликав підприємців бути свідомими та не витрачати зайвих ресурсів — особливо на тлі того, що мерія ухвалила рішення вимикати вуличне освітлення, а переважна більшість містян обмежує використання побутової техніки, щоб не перевантажувати мережу.

Відтепер не тільки комунальні служби мають вимикати вуличне освітлення, але і бізнес повинен вимикати освітлення вітрин, вивісок, фасадів, рекламних конструкцій у час пікових навантажень на енергосистему з 17:00 до 05:00.

Також визначені відповідальні органи, які будуть інспектувати та перевіряти виконання цього рішення.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі ввели режим економії електроенергії: коли будуть вимикати опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать