Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі влаштували велике прибирання вулиці Яворницького

10 августа
19:14 2022


У Дніпрі влаштували генеральне прибирання вулиці Яворницького. Такі масштабні роботи тут проводять вперше, повідомляє Gorsovet.

За словами директора КП «Міська інфраструктура» ДМР Олексія Теслі, від початку експлуатації вулиці сліди від скейтів та велосипедів, плями від кави та їжі в’їлися в архітектурний бетон та гранітну плитку.

Наші співробітники КП «Міська інфраструктура» перепробували чимало варіантів, як власними силами очистити вулицю, але досягти ідеального вигляду нам не вдалось. Тож залучили клінінгову компанію. Наразі її працівники до блиску відмивають тротуарну плитку, декоративні елементи, лави та урни за допомогою хімічних засобів. Зазначу, що ця процедура не завдає шкоди відвідувачам та екосистемі. Задля уникнення потрапляння брудної води до зливової каналізації її буде зібрано до резервуарів, а потім спущено до каналізації і утилізовано за правилами», – зазначив Олексій Тесля.

Представник клінінгової компанії Віталій Белкін також зазначив:

Є зони, які дуже погано з першого разу відмиваються, тому треба їх по два, а навіть і по три рази чистити. Бо, наприклад, біля лав сидять діти, їдять морозиво, пʼють лимонади, жують гумку – лишаються великі плями, які складно відмити. А взагалі прохідна зона дуже гарно миється. Щодо засобів, то вони всі безпечні. Лави ми чистимо концентрованим засобом, яким зазвичай миють посуд. А ось бруківку – хімією, яка не шкодить газонам та деревам».

Запись У Дніпрі влаштували велике прибирання вулиці Яворницького опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать