Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі створила сайт, де можна знайти заміну російським сервісам

25 мая
10:23 2022


Дніпровська IT-команда запустила онлайн-платформу, де кожен може швидко знайти український аналог закордонним сервісам та сайтам. Про це розповіла авторка проєкту «ProIT Ukraine», маркетингова стратегка IT-компаній Оксана Вобяченко, повідомляє opentv.media

«Користуватися платформою просто: введіть назву популярного або російського онлайн-сервісу і вам випаде підбірка альтернативного рішення з українським корінням. Наші користувачі шукають заміну найчастіше таким програмам як: ВКонтакті, Yandex, Tinder, Photoshop, Figma, Airbnb, 1C для ІТ, LBooking. Також ми освітлюємо, як наші сервіси підтримують та допомагають перенести свої бази, матеріали, контакти, автоматизаційні налаштування на їх рішення, щоб спростити переїзд до вітчизняного сервісу. А для нових бізнесів є можливість відразу знайти найцікавішу пропозицію», – розповіла Оксана Вобяченко.

Наступним кроком авторка проєкту бачить аналіз ніш та індустрій, в яких ми не маємо аналогів та де не закриті потреби наших громадян. Кожен російський сервіс, на який ви витрачаєте кошти, направляє податки у державну скарбницю ворога, який у свою чергу нищить українців.Тож не варто бути спонсорами російської агресії.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі створила сайт, де можна знайти заміну російським сервісам опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать