Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі розгорнули штаб допомоги переселенцям

27 февраля
10:55 2022


У Дніпрі міська програма «Культурна столиця» («КУСТ») змінює основний напрям діяльності та відкриває штаб допомоги мирному населенню: переселенцям з інших міст та дніпрянам, які потрапили у скрутну ситуацію. Окрім безпечного місця для сну та їжі штаб надаватиме юридичну, медичну та психологічну допомогу. Про це повідомляється на офіційному сайті Дніпровської міськради.

Приходити до штабу допомоги «КУСТ» можна починаючи від завтра, 27 лютого, за адресою вул. Вернадського, 1/3 (концерт-хол Bubamara). З 12:00 прийматимуть людей, які втратили житло та не мають де ночувати. З метою безпеки питатимуть паспорт і номер телефону. Наразі вже облаштовано 34 спальних місця для дорослих та 16 для дітей або підлітків. У приміщенні є душ, кілька туалетів, інтернет та адміністратор, який в разі чого може допомогти. З 14:00 штаб почне видавати гарячі обіди всім, хто їх потребує. Мова йде не тільки про переселенців, а й про дніпрян, які не встигли зробити запаси їжі.

Крім ночівлі та гарячої їжі, штаб допомоги «КУСТ» пропонуватиме:
1. Юридичну консультацію;
2. Доставку їжі літнім та маломобільним людям;
3. Доставку медикаментів та продуктів тим, хто їх потребує.

Окрім іншого штаб допомоги «КУСТ» організує чергування парамедиків, які зможуть надавати першу медичну допомогу, розповідатиме, як допомогти військовим та цивільним, а також координуватиме роботу волонтерів.

Дніпряни можуть допомогти штабу продуктами харчування, одноразовим посудом, засобами особистої гігієни, туристичним спорядженням. Повний список потреб штабу можна знайти за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (050) 322-34-00.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі розгорнули штаб допомоги переселенцям опубликована здесь — Главный новостной портал города Днепр.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать