Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі погасили марку «Вільні. Незламні. Непереможні»

28 августа
16:03 2022


У Дніпрі провели спеціальне погашення поштового блоку «Вільні. Незламні. Непереможні», який до 31-ї річниці Незалежності України «Укрпошта» випустила мільйонним накладом. Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міськради. Блок продовжив воєнну серію марок.

Автором нового поштового блоку став дизайнер з Краматорська Антон Хрупін, який виконав його у графічному стилі. У центрі марки образ українського захисника, а також ще 6 акцентних ілюстрацій, що оповідають події кожного з місяців повномасштабного вторгнення росії в Україну. Це — зображення жінки на уламках зруйнованої квартири. Матері з дитиною, які перечікують повітряну тривогу у метро. Дівчинки, що стоїть перед згорілими цивільними авто. Змальовано також Маріупольській драмтеатр з написами «дети» обабіч, Святогірську лавру та покинуті дитячий возик, іграшки і валізи.

«Це п’ята марка, яку ми випускаємо за час агресії росії. Вона про три події — День Державного прапора, День Незалежності та все те, що вже пережила країна. Художник дуже добре це відобразив», — додав керівник регіональної дирекції «Укрпошти» Димитрій Лісєєнко.

Він також анонсував незабаром випуск нової марки. Придбати поштовий блок, а також конверти «Перший день» можна буде у міських відділеннях «Укрпошти», її офіційних онлайн-магазині і маркетплейсі.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі погасили марку «Вільні. Незламні. Непереможні» опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать