Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі на станції метро “Вокзальна” проходить безкоштовний концерт

30 апреля
14:34 2022


У Дніпрі на станції метро «Вокзальна» у рамках акції «Життя переможе» проходить концерт українських артистів, серед яких гурт «ВВ», Pianoбой, учасник шоу «Х-фактор» Олександр Лозовський, а також коміки «95-го Кварталу» Валерій Жидков та Юрій Великий, передає «Наше місто».

Ми з усіма артистами зараз перебуваємо в нескінченному турі госпіталями, військовими частинами тощо, де ми зустрічаємося з людьми, даємо по кілька концертів на день. Розуміючи те, що ми будемо у Дніпрі, ми вирішили зробити концерт для людей, які перебувають у досить тяжкому психологічному стані. Думаю, що ми сьогодні піднімемо їм бойовий дух, а вони нам. Репертуар свій ми не готуємо, а працюємо щодо ситуації. Не важливо, де ми даємо концерти: у чистому полі, у військовій частині чи, як сьогодні, на станції метро. Все це не має значення. Головне – це почуття єднання та відчуття того, що ми всі маленькі частини однієї великої країни, – сказав Pianoбой.

У нас склався такий собі артистичний батальйон. Ми багато виступали у Києві та під Києвом, у Житомирі, в Одесі і ось зараз приїхали до Дніпра. Я вважаю, що метро — це найкраще місце для концертів зараз, бо тут є безпечним. А те, що люди приїжджають та їдуть, їздять потяги – це не має значення. Головне, що ми, артисти, звертаємось до людей, допомагаємо одне одному. Я вважаю, що на сьогоднішній день Україна перетворилася на такий великий та потужний волонтерський центр. А всі українці – герої. Усі ми зараз на фронті, кожен на своєму, кожен чимось допомагає. І це найголовніше, – розповів Олег Скрипка.

Спочатку здавалося, що такі заходи зараз зовсім недоречні. Але спілкуючись із людьми, особливо військовими, розумієш, що це дуже важливо. Те, як реагують солдати на наші жарти, багато чого варте. Вони сміються від душі, регочуть до сліз і кажуть, що ми їх зарядили. А ми насправді самі заряджаємося від них. Сьогодні я вперше виступаю у метро. Тому є невелике творче хвилювання, — поділився емоціями гуморист «95-го Кварталу» Валерій Жидков.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі на станції метро “Вокзальна” проходить безкоштовний концерт опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать