Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

У Дніпрі маріупольці провели мітинг проти проведення псевдореферендуму у їхньому місті

26 сентября
19:23 2022


У Дніпрі переселенці з Маріуполя провели мітинг проти проведення псевдореферендуму окупантами РФ у їхньому рідному місті. Про це повідомляє Відкритий. Люди обурювалися тим, що загарбники роблять все можливе, щоб приєднати окуповані території до Росії.

“Ми ніколи не змиримося з тим, що робить російська влада. Маріуполь завжди був і залишиться українським. Ми тимчасово проживаємо у вашому місті з кінця березня, оскільки були змушені залишити свої будинки через постійні обстріли та бомбардування, що проводяться армією РФ. Дуже вдячні Дніпру та всім дніпрянам за притулок та безпеку, яку нам тут надали. Дніпро – фантастичний, але ми все одно мріємо повернутися до свого рідного міста на березі Азовського моря”, – розповіли мешканки Маріуполя.

За словами маріупольців, із 426 тисяч населення Маріуполя на початок війни, нині, за наявною інформацією, з різних причин у місті залишилось від 120 до 150 тисяч осіб. У Дніпрі приблизно 18 тисяч переселенців з Маріуполя.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись У Дніпрі маріупольці провели мітинг проти проведення псевдореферендуму у їхньому місті опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать