Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Спортсмени Дніпра привезли кубок і медалі з чемпіонату по Муай Тай

09 апреля
02:44 2023


Чемпіонат України серед дорослих та Відкритий Чемпіонат Вінницької області серед дітей по Муай Тай пройшов у місті Вінниця. Битися за кубки та перші місця приїхали бійці із Запорізької, Дніпропетровської, Вінницької, Житомирської, Одеської, Івано-Франківської, Херсонської, Київської областей, повідомляє Телеканал D1.

У загальнокомандному заліку місця розподілилися так: Одеська область посіла перше місце, Дніпропетровська – друге, Київська – третє місце. Дніпро представляли спортсмени із молодого та перспективного клубу VIST, що на Червоному Камені. Керівник — заслужений тренер України, тренер вищої категорії Василь Ступарик привіз на турнір десять своїх підопічних.

Трофеями клубу стали кубок за найкращу техніку турніру, яку демонстрував у рингу Костянтин Шпанько, а також 5 золотих, 2 срібних та 2 бронзових медалі.

Змагання з тайського боксу завершилися. Бійці клубу продемонстрували свої професійні навички, волю до перемоги та показали, на що вони здатні на рингу.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Спортсмени Дніпра привезли кубок і медалі з чемпіонату по Муай Тай опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать