Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Швидкоборщ для захисників: на Дніпропетровщині налагодили виробництво національної страви

09 апреля
04:43 2022

Господині однієї із селищних громад регіону згуртувалися для допомоги українським захисникам. Виробляють суху суміш для миттєвого приготування борщу. Працюють, аби бійці мали повноцінний гарячий обід.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Захищаємо тил. Чим можемо, віддячуємо нашим військовим. Готуємо для них улюблену українську страву – борщ. Інгрідієнти сушимо цілодобово. Колись, до війни, ми мріяли формувати набори для швидкого приготування супів та борщів туристам в походи, рибалкам. Зараз це робимо для армії», – розповіла одна із ініціаторок «операції швидкоборщ» Світлана.

Жінки вже передали бійцям понад 1 тис порцій. У складі сушені капуста, морква, цибуля, буряк, солодкий перець, часник, зелень, спеції. А ще відварені й сушені картопля та м’ясо.

За інструкцією вміст пакету потрібно висипати у каструлю, додати томатну пасту, залити 2 літрами окропу. Дати настоятися 10 хвилин.

Волонтерки кажуть, сушарки не зупиняються. Готують наступну порцію швидкоборщу. Запевняють, овочі після обробки зберігають свої корисні властивості. Виходить повноцінне частування для захисників.

Джерело: krlife.com.ua

Запись Швидкоборщ для захисників: на Дніпропетровщині налагодили виробництво національної страви опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать