Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Що відбувається у Дніпрі на місці трагедії на Перемозі сьогодні

16 января
16:53 2023


У Дніпрі триває розбір завалів на місці ракетного удару по житловому будинку на Перемозі. Про це повідомляє сайт «Наше Місто». Сьогодні другий день жалоби, оголошеної у місті. Люди продовжують нести на місце трагедії квіти та іграшки. Серед них і Світлана зі своєю донькою.

«Ми переселенці, прийшли підтримати цих людей, які тут зібралися».

До зруйнованого будинку прийшла і Аліна, адже тут мешкає її бабуся.

«В момент ракетного обстрілу бабуся була вдома, відпочивала, в цей момент уламками були сильно пошкоджені кухня та балкон. Ми відразу пішли до неї, забрали її до себе».

Як розповідає сама Наталія, вона могла б не пережити день, якби перебувала на кухні в той час. Тепер їй доводиться ночувати в родичів, бо вдома немає світла та води.

Станом на 11.00 рятувальники перебувають на 5 поверсі. На створеному майданчику неподалік зруйнованого будинка працюють волонтери, які активно допомагають усім, хто цього потребує.

Нагадаємо, у Дніпрі 14 січня внаслідок влучання російської ракети в дев’ятиповерховий будинок загинуло 40 людей, серед яких 3 дитини, поранення отримали 75 осіб, з них 15 дітей. Доля десятків людей залишається невідомою.

72 квартири повністю зруйновані, пошкоджених понад – 200. У будинку на момент трагедії було понад тисячу мешканців.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Що відбувається у Дніпрі на місці трагедії на Перемозі сьогодні опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать