Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Шахраї з Дніпра продавали неіснуючі електронні сигарети

12 февраля
00:03 2023


Шахраї з Дніпра та Першотравенська обманювали людей в інтернеті, продаючи неіснуючі цигарки. Про це повідомляє “Дніпро Оперативний” із посиланням на ГУНП у Дніпропетровській області.

Троє людей розміщували у соціальних мережах та месенжерах оголошення про продаж електронних цигарок та тютюнових виробів. Після отримання передоплати за товар від покупців шахраї зникали разом із грошима. Поліції вдалося встановити 12 таких епізодів.

Обшуки у підозрюваних пройшли 7 лютого. У їхніх квартирах знайшли сім-картки, комп’ютерну техніку, телефони та банківські картки, за допомогою яких вони чинили злочини.

8 лютого всім трьом оголосили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене у великих розмірах або шляхом незаконних операцій із використанням електронно-обчислювальної техніки). Шахраям загрожує від 3 до 8 років в’язниці.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Шахраї з Дніпра продавали неіснуючі електронні сигарети опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать