Новости Днепра


Новости Днепра и Украины

Розстріл нацгвардійців на Південмаші у Дніпрі: справу стрілка направили до суду

20 октября
02:03 2022


Як встановило слідство, обвинувачений Артемій Рябчук, після призову на військову строкову службу зіткнувся із неуставними відносинами з боку старших по призову колег. Кілька разів він був свідком конфліктів та сварок, про які доповідав керівництву. Через це в інших військовослужбовців сформувалося до нього негативне ставлення.

За кілька годин до трагедії, перебуваючи у складі бойової варти, солдат мав відпочивати, втім отримав наказ впорядкувати документацію у вартовому приміщенні.

Цей наказ старшого за призовом військовослужбовця він сприйняв за знущання, після чого вирішив мститися за всі попередні образи. Перебуваючи у кімнаті зберігання зброї він взяв автомат та набої й почав жорстоко розстрілювати, як він вважав — усіх своїх кривдників.

У результаті інциденту 5 осіб загинули, серед них одна цивільна, ще 5 – отримали поранення різного ступеню тяжкості. Обвинувальний акт направлено до суду.

Джерело: dnepr.info

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

Запись Розстріл нацгвардійців на Південмаші у Дніпрі: справу стрілка направили до суду опубликована здесь — Dnepr.com — Головний портал новин Дніпра.

Статьи по теме

0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать